Περιηγήσεις

Αργολίδα

Το ταξίδι μας ξεκινά από την παραλιακή λεωφόρο, θαυμάζοντας την υπέροχη θέα του Σαρωνικού κόλπου, με κατεύθυνση δυτικά, περνώντας από τις ιστορικές πόλεις της Ελευσίνας και των Μεγάρων. Ο πρώτος προορισμός είναι ο Ισθμός της Κορίνθου, όπου κάνουμε μια σύντομη στάση για να βγάλετε φωτογραφίες.

Η περιήγηση συνεχίζεται μέσα από τα πανέμορφα χωρία της Πελοποννήσου μέχρι τις Μυκήνες, την πόλη του Αγαμέμνονα και το κέντρο του Μυκηναϊκού πολιτισμού. Εκεί θα επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, το μουσείο και τους θησαυρούς του Ατρέα. Έπειτα, μέσα από το Άργος, φτάνουμε στο Ναύπλιο, μια ιστορική πόλη που υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα του κράτους το 1833. Εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε την Ακροναυπλία και το Παλαμίδι. Γεύμα στα νεοκλασικά σοκάκια της πόλης συνίσταται ιδιαίτερα.
Από το Ναύπλιο, περνώντας από τους δρόμους της Αργολίδας, θα επισκεφτείτε την Επίδαυρο, την γενέτειρα του Ασκληπιού, του θεού της Ιατρικής. Η Επίδαυρος φημίζεται για το παγκοσμίως φήμης αρχαίο θέατρο με την άψογη ακουστική, που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.
Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα το βράδυ μέσα από την παραθαλάσσια περιοχή της Αργολίδας.

Διάρκεια περιήγησης: 8-9 ώρες Τιμή: 340€

Η τιμή περιλαμβάνει αγγλόφωνο οδηγό, πολυτελές όχημα, υπηρεσία παραλαβής, δωρεάν WiFi, καύσιμα, διόδια, φόρους, καθώς και εμφιαλωμένο νερό. Εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο, εισιτήριο εισόδου στα μουσεία, καθώς και γεύματα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.
Εάν επιθυμείτε επαγγελματία ξεναγό μπορείτε να το ζητήσετε κατά την διαδικασία της κράτησης.

 

Επικοινωνία

(+30) 6944569743

info@athenstaxivan.gr

Παναγιωτοπούλου 2-4, 18543 Αθήνα

24/7/365

Athens Taxi Van 2016-2018