Περιηγήσεις

Μετέωρα

Η περιήγηση στα Μετέωρα ξεκινά οδηγώντας στην εθνική οδό προς την Ηπειρωτική Ελλάδα. Θα σταματήσουμε για λίγο στις Θερμοπύλες όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μνημείο του Λεωνίδα, του ηρωικού βασιλιά της Σπάρτης.

Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στην Καλαμπάκα, η οποία είναι κτισμένη στις ρίζες των βράχων των Μετεώρων. Η Καλαμπάκα είναι γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο από τα περίφημα μοναστήρια που είναι κτισμένα στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων. Ο οδηγός θα σας μεταφέρει στο πρώτο μοναστήρι των Μετεώρων και θα σας περιμένει μέχρι να σας οδηγήσει στο επόμενο μοναστήρι. Με δεδομένο τον διαθέσιμο χρόνο θα επισκεφθείτε τουλάχιστον 3 βυζαντινά μοναστήρια. Κατά την επιστροφή σας στην Αθήνα μπορούμε να σταματήσουμε για δείπνο.
Θα επιστρέψετε ξανά στο ξενοδοχείο ή το διαμέρισμά σας στην Αθήνα μετά από 12 - 14 ώρες.

Διάρκεια περιήγησης: 12 ωρες Τιμή: 630 €

Η τιμή περιλαμβάνει αγγλόφωνο οδηγό, πολυτελές όχημα, υπηρεσία παραλαβής, δωρεάν WiFi, καύσιμα, διόδια, φόρους, καθώς και εμφιαλωμένο νερό. Εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο, εισιτήριο εισόδου στα μουσεία, καθώς και γεύματα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.
Εάν επιθυμείτε επαγγελματία ξεναγό μπορείτε να το ζητήσετε κατά την διαδικασία της κράτησης.

Επικοινωνία

(+30) 6944569743

info@athenstaxivan.gr

Παναγιωτοπούλου 2-4, 18543 Αθήνα

24/7/365

Athens Taxi Van 2016-2018