Περιηγήσεις

Περιήγηση Αθήνας

Μια προτεινόμενη περιήγηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Η περιήγηση ξεκινάει από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το ναό του Παρθενώνα. Στο δρόμο για το Μουσείο της Ακρόπολης, ένα από τα πιο σύγχρονα και σημαντικά μουσεία του 21ου αιώνα, επισκεπτόμαστε το Αρχαίο θέατρο του Διονύσου. Έπειτα περνάμε από την Πύλη του Ανδριανού, η οποία αποτελούσε την συμβολική είσοδο της πόλης και επισκεπτόμαστε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
Επόμενη στάση είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο, το μοναδικό μαρμάρινο στάδιο σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου έγιναν οι πρώτοι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες.

Συνεχίζουμε την περιήγηση με την Πλατεία Συντάγματος και την Βουλή των Ελλήνων, όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στην συνέχεια περνάμε από την Προεδρική κατοικία και το Μέγαρο Μαξίμου, τα οποία ακόμα φρουρούνται από τους περίφημους ευζώνους, καθώς τον Εθνικό κήπο. Επίσης, θα θαυμάσετε διάσημα νεοκλασσικά κτίρια, όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη, η Ακαδημία Αθηνών και το κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Mπορείτε να περπατήσετε στα στενά σοκάκια της Πλάκας, της παλιάς πόλης των Αθηνών, όπου μπορείτε να βρείτε σουβενίρ για όλα τα γούστα. Έπειτα μπορούμε να σταματήσουμε για να γευματίσετε σε κάποια από τα πολυάριθμα ταβερνάκια της περιοχής. Αργότερα επισκεπτόμαστε την Αρχαία και την Ρωμαϊκή Αγορά. Καθώς τα ψώνια αποτελούν αγαπημένη συνήθεια όλων, ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσει κανείς σχεδόν τα πάντα είναι ο επόμενος σταθμός μας, η υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι, ένα από τα κυριότερα εμπορικά σημεία της Αθήνας.
Η περιήγηση τελειώνει με την επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο.
Παρακαλώ σημειώστε ότι, μπορείτε να επιλέξετε τα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν να επισκεφτείτε και το πρόγραμμα της περιήγησης μπορεί να αλλάξει, σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Διάρκεια περιήγησης: 4 ώρες Τιμή: 140 €

Η τιμή δεν περιλαμβάνει εισητήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

*Η περιήγηση με συνοδεία ξεναγού είναι εφικτή με έξτρα χρέωση. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Επικοινωνία

(+30) 6944569743

info@athenstaxivan.gr

Παναγιωτοπούλου 2-4, 18543 Αθήνα

24/7/365

Athens Taxi Van 2016-2018