Περιηγήσεις

Σούνιο (Περιήγηση)

Το Ακρωτήρι Σούνιο βρίσκεται περίπου 69 χλμ (43 μίλια) νοτιανατολικά της Αθήνας, στο νοτιότερο σημείο της χερσονήσου του Νομού Αττικής. Οδηγούμαστε εκεί από την παραλιακή λεωφόρο, θαυμάζοντας την υπέροχη θέα του Σαρωνικού κόλπου.

Στο Ακρωτήριο Σούνιο βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ελληνικού ναού του Ποσειδώνα, του θεού της θάλασσας κατά την κλασική μυθολογία. Τα ερείπια περιβάλλονται στις τρεις πλευρές τους από θάλασσα και φέρουν το όνομα του Άγγλου ρομαντικού ποιητή Λόρδου Βύρωνα.

Εκτός από το διεθνώς γνωστό αρχαιολογικό μνημείο, το Σούνιο είναι γνωστό επίσης για τις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες. Η οικοδόμηση άνθισε μεταξύ του 1960-1970, με αποτέλεσμα την κατασκευή εντυπωσιακών σπιτιών. Το Σούνιο αποτελεί μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Ελλάδας.

Το ακρωτήριο θεωρείται ένα από τα καλύτερα σημεία της Ελλάδας, για να απολαύσει κανείς ένα από τα ωραιότερα και πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Διάρκεια περιήγησης: 5 ώρες Τιμή: 180 €

minimal villas and condos erected. Sounion is one of the most expensive areas in Greece.

 

The Cape is considered one of the best places in Greece for someone to enjoy one of the most spectacular and romantic sunsets.

 

Tour Duration: 5 hours   Price: 165€

Επικοινωνία

(+30) 6944569743

info@athenstaxivan.gr

Παναγιωτοπούλου 2-4, 18543 Αθήνα

24/7/365

Athens Taxi Van 2016-2018