Περιηγήσεις

Δελφοί

Η περιήγηση στους Δελφούς, ο τόπος όπου οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ήταν ο ομφαλός της γης, είναι μία από τις εκδρομές που πρέπει απαραίτητα να κάνετε κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στην Ελλάδα. Το ταξίδι ξεκινάει από την Αθήνα, οδηγώντας βόρεια στην εθνική οδό. Μόλις φτάσουμε στην Λιβαδειά, βγαίνουμε από την εθνική οδό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο βουνό του Παρνασσού.

Μπορούμε να κάνουμε σύντομη στάση σε σημεία με πανοραμική θέα για να βγάλετε φωτογραφίες. Αφού περάσουμε την Κασταλία πηγή και σχεδόν 2,5 ώρες από την Αθήνα, θα φτάσετε στοΙερό των Δελφών και το πιο διάσημο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας. Εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.
Κατά την επιστροφή μας μπορείτε να γευματίσετε στο πανέμορφο χωριό της Αράχωβας, έναν από τους πιο δημοφιλής χειμερινούς προορισμούς, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα. Θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα σας ύστερα από 8-9 ώρες.

Διάρκεια περιήγησης: 8-9 ώρες Τιμή: 340 €

Η τιμή περιλαμβάνει αγγλόφωνο οδηγό, πολυτελές όχημα, υπηρεσία παραλαβής, δωρεάν WiFi, καύσιμα, διόδια, φόρους, καθώς και εμφιαλωμένο νερό. Εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο, εισιτήριο εισόδου στα μουσεία, καθώς και γεύματα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.
Εάν επιθυμείτε επαγγελματία ξεναγό μπορείτε να το ζητήσετε κατά την διαδικασία της κράτησης.

Επικοινωνία

(+30) 6944569743

info@athenstaxivan.gr

Παναγιωτοπούλου 2-4, 18543 Αθήνα

24/7/365

Athens Taxi Van 2016-2018